Bülten – Stratejik İş Birlikleri Çalışma Grubu
Stratejik İş Birlikleri Çalışma Grubu, PWN İstanbul çalışma alanları ile uyum gösteren iş örgütleri, sivil toplum kuruluşları, özel sektör kurumları ve üniversiteler ile iş birliklerinin geliştirilmesi ve ortak projelerin yürütülmesi için kurulmuştur.
Şu anda çalışma grubumuz üç aktif iş birliği içindedir:
- RVD: Reklamverenler Derneği’nin reklamda eşitlikçi ve çoğulcu toplumsal cinsiyet rollerinin hayata geçirilmesini hedefleyen ‘Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ projesinin yürütme kurulundayız ve platformun iletişim çalışma grubunda da aktif olarak çalışmaktayız. Bunun dışında, Yürütme Kurulu’nda temsilcisi bulunan ve talep eden sınırlı sayıda kuruma, PWN Çeşitlilik Çalışma Grubu’nun Diversity Lab. I Çeşitlilik Çalışmaları’nı ücretsiz olarak sunmaktayız.
- Danone: Kadın çalışanlarına ve aileye yönelik daha önce de birçok çalışma yapmış Danone grubunun çok yakında lansmanı yapılacak yeni ve kapsamlı projesinin üç stratejik partnerinden birisi ve proje ortağı olarak yaklaşık bir yıldır beraber çalışmaktayız.
- KASIDER: Sigorta sektörünün kadın çalışanlarının bir araya geldiği dernek ile ortak çalışmalar yapmak amacıyla çok yeni bir iş birliğine başladık. Bireysel üyelerle gücümüzü birleştirmenin yanı sıra, Diversity Lab. I Çeşitlilik Çalışmaları’nı KASIDER için de gerçekleştirmeyi planladık.
PWN İstanbul kapsamında son kurulan çalışma grubu olarak 2020 yılında aktif projelere devam ederken, grubumuza katılan yeni üyeler ile güçlenerek yeni iş birlikleri geliştirmeyi hedefliyoruz.